Chonk

Chonk
De interactieve installaties voor op festivals van Chonk nodigen een breed publiek uit. Mensen kunnen komen fantaseren, dromen, zich verwonderen, in beweging komen. Het publiek heeft bij ons de mogelijkheid actief te ontdekken en te ervaren of gewoon te komen kijken. Kunstenaarsgroep Chonk heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van unieke kunstinstallaties.

Boris Brink en Sonja Knoppers van Chonk hebben op meer dan 300 festivals in Nederland, België, Duitsland, Italië en Oostenrijk bezocht. Ze vinden het fantastisch om te kunnen bijdragen aan evenementen waar zoveel verschillende mensen elkaar ontmoeten en inspireren.

De website van Chonk is: www.chonk.be.

De bellenblaasfiets
Een gigantische grote bellenblazer die wordt aangedreven door spierkracht. De bellenblaas fiets is een onderdeel van ‘de Koning van de Speeltuin’.  Een speeltuin voor mensen, geschikt voor alle leeftijden. Spelen is van levensbelang! Door te spelen word je een gelukkiger mens.

De typemachine
De Typemachine’ staat voor heerlijk type-plezier bij onze sfeervolle Typehuisje. Bij de verschillende machines wordt een heerlijk muziekje gedraaid zodat men lekker op de maat van jaren 70/80 songs kan mee typen! Chonk helpt jong en oud bij het typen van een wens, wijsheid of lieve groet voor een onbekende mede-bezoeker. Misschien krijg je wel een prachtige wens terug!