Open dagen bij De Natuurplaats te Norg

Vanaf 12 oktober 2019 opent De Natuurplaats Noordsche Veld, vlakbij het Drentse Norg, haar deuren. De Natuurplaats is een nieuwe plek in de prachtige natuur van de Kop van Drenthe waar je de omgeving en haar verhalen via allerlei activiteiten en diverse fiets- en wandelroutes kunt ontdekken.

In samenwerking met Huis van de Natuur zijn er vier open dagen georganiseerd waarbij De Natuurplaats en het naastgelegen voormalig munitiedepot Donderboerkamp je graag laten zien wat ze in huis hebben. Het programma verschilt van dag tot dag en biedt een variëteit van natuur, cultuur en beleving voor jong en oud.

De open dagen zijn op 12/13 en 19/20 oktober 2019 dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur aan de Donderseweg 22 (9331 TB) te Norg en zijn mede mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe, gemeente Noordenveld en gemeente Tynaarlo.

Om organisatorische redenen moet er bij een aantal activiteiten vooraf worden gereserveerd. De meeste activiteiten zijn gratis maar voor de theatervoorstellingen van Collectief Walden en Garage TDI wordt een entreeprijs gerekend.

Meer informatie over de reserveringen en over de ticketverkoop vind je hier. De folder van de open dagen (met daarin een plattegrond van het terrein) vind je hier.

Heb je een vraag? Mail dan naar redactie@huisvandenatuur.nl.